Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Dronten - Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest is vaak een bijzonder feest. Even de batterij weer opladen voor het personeel en voor de directie. Je leert elkaar even op een andere manier kennen en dat kan vaak heel verfrissend werken. Your Choice Catering Dronten helpt u graag met de catering van uw bedrijfsfeest. Elk lustrum, jubileum, teamuitje, personeelsdag of bedrijfsevent wordt door ons met zorg samengesteld en verzorgd. Zo zorgen wij ervoor dat u en uw personeel krijgt wat u verdient: een ontspannen feest voor iedereen!

Ook voor uw bedrijfsfeest

Your Choice Catering Dronten verzorgt uw bedrijfsfeest op culinaire wijze met de heerlijkste hapjes en drankjes, desgewenst aangevuld met mooie achtergrondmuziek, een live-optreden of een karaoke-installatie. Wilt u een aankleding in stijl, een partytent bij slecht weer of misschien animatie voor de aanwezige kinderen van uw personeel? Het is allemaal mogelijk. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee. Alles moet en zal tiptop door ons in orde worden gebracht. U weet van te voren waar u aan toe bent en u zult nooit voor verrassingen komen te staan. Wij gaan altijd uitgebreid met u in gesprek en we luisteren ook echt naar uw wensen.

U tevreden, wij tevreden!

Elk bedrijf is anders, elk feest is anders, ook voor ons is het elke keer weer een uitdaging om tot een prachtfeest te komen, waar iedereen met warme gevoelens op terugkijkt. Pas als u tevreden bent en uw werknemers met een fijn gevoel naar huis gaan, zijn wij van Your Choice Catering Dronten ook tevreden!

Alles voor een onvergetelijk feest!

Natuurlijk staan wij open voor uw suggesties, u kent het bedrijf tenslotte als de beste en weet precies wat iedereen leuk vindt. Your Choice Catering Dronten kan werkelijk alles voor u regelen, niets is ons te gek. Wij denken mee, komen met creatieve oplossingen en zorgen voor de juiste aankleding en de heerlijkst hapjes en drankjes geheel in stijl. Zo wordt het een onvergetelijke dag of avond, één waar u en uw medewerkers nog lang en met veel plezier aan terug zullen denken.

Contact

Neem gerust contact met ons op, samen maken we er een mooi en groots feest van. Met onze ervaring, creativiteit en manier van denken komen we er altijd uit. En een offert is altijd gratis en vrijblijvend. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.