Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Dronten - walking dinner

Het principe van een walking dinner is heel eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. In een ongedwongen sfeer worden er tal van hapjes opgediend terwijl de gasten blijven staan. Op deze manier kan iedereen met elkaar in gesprek blijven terwijl men toch geniet van een heerlijke en evenwichtige maaltijd.

Laaiend enthousiast

Your Choice Catering Dronten heeft inmiddels al veel walking dinners mogen organiseren. En altijd is iedereen laaiend enthousiast over het concept. De hoogstaande culinaire gerechten worden op handzame bordjes opgediend. Er staan natuurlijk overal sta-tafels opgesteld om even de handen vrij te kunnen hebben. De sfeer is gezellig en ongedwongen, men wandelt van gesprekspartner naar gesprekspartner en ondertussen geniet men van de heerlijke gerechten.

Verschillende mogelijkheden

Acht gerechten staan ongeveer gelijk aan een volledige en volwaardige maaltijd. Hieronder kunt u alvast een kijkje nemen wat wij van Your Choice Catering Dronten te bieden hebben. Uiteraard zijn we altijd bereid om met u in gesprek te gaan over uw eigen wensen omtrent een walking dinner. De kosten liggen op ca. 30 euro per persoon, de kosten van de kok liggen op 32,50 euro per uur. Alle gerechten worden ter plekke door een professionele en gedreven kok gemaakt. Uiteraard zijn de borden, het bestek en de servetten bij de prijs inbegrepen.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Om het helemaal compleet te maken kunt u bij Your Choice Catering Dronten ook terecht voor een uitstekend drankenarrangement. Er is al een onbeperkt drankenarrangement voor slechts 7,50 euro per persoon.

Dessert

Na zo'n walking dinner hoort natuurlijk een mooi dessert. Ook dat kan Your Choice Catering Dronten u aanbieden. En of u nu één dessert of juist een heel dessertbuffet wilt, bij ons kan alles. Zo is het van te voren duidelijk hoe u het wilt hebben en ook zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.