Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Dronten - Materialen

Your Choice Catering Dronten is in eerste instantie een cateringbedrijf, we verzorgen de catering graag tot in de puntjes. En soms betekent dat ook de aankleding van het feest daarbij verzorgd wordt. Wij kunnen van alles voor u betekenen wanneer u met ons in zee gaat.

Ook voor alle extra's!

Extra sta-tafels, sfeerverlichting, bloemstukken, mooi luxe serviesgoed, extra meubilair... je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. We hebben inmiddels zoveel ervaring en zoveel contacten opgebouwd, dat we onze adresjes weten voor alle extra's. En omdat we vaak met de beste en grootst leveranciers van Nederland werken, hangt er ook altijd een scherp prijskaartje aan. Wel zo fijn natuurlijk! Bovendien legt u alles bij één en dezelfde organisatie neer, altijd handig en dat maakt de kans op succes nog groter.

Bijzonder en uniek

Neem maar eens een kijkje bij de huurmaterialen, u zult zien dat er veel mogelijk is en altijd voor een mooie prijs. Natuurlijk is de lijst nooit compleet, maar wij denken graag met u mee en zorgen altijd voor een oplossing als u iets heel bijzonders en unieks wilt!

Huurmaterialen (pdf)        

Ook voor themafeesten

Wilt u een feest helemaal in stijl en in het thema dat u gekozen heeft voor uw feest? Dan denken wij van Your Choice Catering Dronten graag met u mee en zullen er voor zorgen dat dat thema tot in de details wordt doorgevoerd. Zo wordt elk Halloweenfeest, jaren '70 party of kerstdiner een echte hit!

Bel ons op ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is trouwens altijd zonder kosten zonder verplichtingen.