Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Dronten - Huwelijk

Je hebt plannen om in het huwelijksbootje te stappen, een welgemeende felicitatie van onze kant. Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat de dag van de bruiloft de mooiste dag van je leven moet gaan worden. En daar helpen wij graag een handje aan mee!

Veel ervaring in bruiloften

Your Choice Catering Dronten heeft veel ervaring als het om de catering van bruiloften gaat. En dat is wel zo fijn, want wij voelen als geen ander aan wat het bruidspaar nu echt belangrijk vindt. En wij luisteren ook altijd goed naar alle wensen en ideeën van het kersverse stel. Op die manier kunnen wij datgene realiseren wat jullie voor ogen hebben!

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Your Choice Catering Dronten maakt altijd eerst een persoonlijke afspraak, zodat we rustig alles door kunnen nemen en alles op papier kunnen zetten. We kunnen nu wel alvast verklappen dat er echt heel veel mogelijk is en dat wij nergens gek van opkijken.

Wij kunnen overal bij helpen

Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons en het bruidspaar, we kunnen namelijk echt veel voor jullie betekenen: de locatie, de gehele aankleding, entertainment en uiteraard het eten en het drinken. Misschien dat jullie zelf als kersvers bruidspaar niets door jullie keel krijgen, maar reken maar dat de gasten erg blij worden van al die lekkere hapjes. Neem ook eens een kijkje bij de locaties als je zelf nog geen idee hebt waar je het feest wilt houden. Daar staan echte pareltjes tussen. En vraag ons gerust naar meer locaties.

Gratis proefdiner!

Natuurlijk heeft u zelf ook veel ideeën voor jullie eigen bruiloft. Your Choice Catering Dronten hoort ze graag en willen jullie graag helpen alles te realiseren. We bespreken alles van te voren met u door zodat je weet wat je te wachten staat. Op de grote dag zelf hoeven jullie je nergens meer druk om te maken. Voor ons ligt er een draaiboek klaar waarbij we niets aan het toeval overlaten. En mocht je gebruik willen maken van onze diensten dan verzorgen wij gratis voor jullie en je ouders of getuigen een heerlijk proefdiner. Zie het maar als een generale repetitie, zo weet je al wat voor heerlijks u tijdens de bruiloft kan verwachten.

Contact

Neem gerust contact met ons op, er is zeer veel mogelijk voor elk gewenst budget. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, wij barsten van de leuke en creatieve ideeën. Aan ons zal het niet liggen om van jullie bruiloft ook echt de mooiste dag van je leven te maken!

Bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd zonder enige kosten en uiteraard zonder verplichtingen.