Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Dronten - recepties

Bij veel feesten en evenementen wordt een receptie gehouden. Your Choice Catering Dronten biedt veel mogelijkheden als het om het organiseren van een receptie gaat. Of het nu een receptie voor een bruiloft, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid is, wij zijn hét juiste adres voor u. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de gasten het naar hun zin te maken met lekkere hapjes en drankjes. Dat werk nemen we u graag uit handen, zodat u zich met uw gasten kunt vermaken.

Voor een vlekkeloze receptie

Your Choice Catering Dronten weet hoe belangrijk het is om de gasten het naar hun zin te maken. We houden altijd goed in de gaten of er niemand op een droogje zit en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Onze gerechten zijn heerlijk en vers gemaakt door deskundige koks. En de bediening selecteren we op deskundigheid, punctualiteit en vriendelijkheid. Met een welgemeende glimlach serveren we onze gerechten.

Onze receptiearrangementen

Onze receptiearrangementen hebben we even voor u op een rijtje gezet. Maar natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen ideeën en suggesties. Afhankelijk van uw budget en smaak passen wij ons graag aan u aan.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenassortiment

Natuurlijk heeft Your Choice Catering Dronten ook een uitstekend en uitgebreid drankenassortiment. Deze is ideaal voor recepties. Bekijkt u onze drankenarrangement maar eens via de volgende link. U ziet dan ook meteen onze actie staan: Ons onbeperkt Hollands assortiment voor een bedrag van 7,50 euro per persoon.

Drankenarrangement        

Ook voor alle extra's

Alle materialen, zoals glazen, servies en bestek zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Wilt u iets extra's zoals sfeerverlichting of een bijzondere styling met bijvoorbeeld bloemstukken, dan kunnen wij dat voor u regelen. Neem gerust een kijkje in onze lijst met extra materialen.

Materialen        

Als u contact met ons opneemt, maken we een gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Bel 0800 4890 890 of ga naar het contactformulier.