Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Dronten - Bedrijfsopening

U bent bijna klaar met de verbouwing van uw bedrijfspand. Of u heeft net de handtekening gezet onder de papieren van uw nieuwe bedrijf. Hoe het ook is, het is reden voor een feest! En bij een feest horen heerlijke hapjes en drankjes. Wij van Your Choice Catering Dronten helpen u graag om de catering van uw bedrijfsopening vorm te geven!

Wij verzorgen het tot in de puntjes

Your Choice Catering Dronten weet altijd de juiste toon aan te slaan, of het nu een hele zakelijke opening is of wanneer u juist een wat meer ongedwongen sfeer wilt neer zetten. Wij komen met de juiste hapjes en drankjes aan en verzorgen de perfecte aankleding voor u. Denkt u aan lekker glaasje champagne met wat culinaire hoogstandjes erbij? Geen enkel probleem voor ons. Of wilt u juist een uitgebreid buffet met alles erop en eraan? Ook dat regelt Your Choice Catering Dronten graag.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Ook voor uw hoogtepunt!

Zo'n mooi hoogste punt wordt dus ook een echt hoogtepunt. Om uw letterlijke of figuurlijke hoogtepunt te vieren, bent u bij Your Choice Catering Dronten aan het juiste adres.

Bel ons voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. We helpen u altijd graag en denken met u meer. Samen komen we overal uit. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.