Facebook    Twitter
Your Choice Catering Dronten Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"



Klik op logo voor meer info

Koperweg 97
8251 KA Dronten
tel. 0321 - 744018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Dronten - buffetten

Een buffet is een uitstekende manier om al uw gasten te voorzien van heerlijk eten. Men kan zelf nemen zoveel men wilt, wat men wilt en hoe vaak men wilt. Your Choice Catering Dronten verzorgt met veel genoegen ook uw buffet. Wij hebben alles in huis om dat buffet tot een succes te maken, of het nu voor een klein of voor een groot gezelschap is.

Verschillende soorten buffetten

Op het gebied van buffetten is er heel veel mogelijk. Zo kunt u het buffet laten aanpassen aan het thema van het feest. En uiteraard houden we ook rekening met de juiste sfeer van het feest of evenement: uitbundig en exotisch, of juist ingetogen en intiem. Met de juiste hapjes en drankjes bereikt u ook aan het buffet de sfeer die u zo graag wenst en zullen u en uw gasten er een voldaan en tevreden gevoel bij krijgen.

Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een lijst met verschillende soorten buffetten voor u samengesteld. U ziet dan in één oogopslag welke gerechten daarbij zitten en wat de prijs is.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Uiteraard staat het u altijd vrij om zelf met ideeën en suggesties te komen. Bij Your Choice Catering Dronten is de klant altijd koning en houden wij tot in de puntjes rekening met alle wensen.

Duidelijk en transparant!

Your Choice Catering Dronten houdt ook van duidelijkheid en transparantie! U betaalt bij ons voor het serviesgoed en bestek niets extra's. Wilt u materialen bij ons huren, zoals een partytent of een geluidsinstallatie, dan is dat tegen een scherpe prijs altijd mogelijk. We zullen u daar duidelijk over informeren. De prijzen van onze buffetten zijn ook inclusief BTW en schoonmaakkosten.

Neem contact met ons op om als u meer over wilt weten over onze buffetten en de mogelijkheden voor uw feest, jubileum of evenement. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.